Autor: Novosti

Novi Sad
10.12.2018.
09:03 > 09:21
Nijedan sindikalni amandman na tekst Zakona o agencijskom zapošljavanju nije prihvaćen, pa će tako odnos između zaposlenih i posrednika, kako oni tvrde, i dalje ostati u velikoj meri nedefinisan.
  • Lala

    10.12.2018 10:58
    Agencije
    Ove agencije su državna sramota i bruka jel samo "podobne" agencije dobijaju trebovanja za zapošljavanje, a tu je najveća korupcija. Ovamo su im puna usta borbe protiv korupcije. Zabranili zapošljavanje, a ovamo agencije uzimaju lovu i preko njih i ti koji daju podršku agencijama. Omladina se školovala za agencije? Nije ni čudo što nam deca beže iz ove smešne i tužne zemlje.
  • YYY

    10.12.2018 09:45
    Kada bi ,posebno,SSSS branio načela radničkih prava na osnovu kojih je i sam postao, radnici bi bili u stalnom štrajku, jer nema tekovina Čikaških demonstracija, koje se obeležavaju 1 maja,a da nisu pogažene.Počev od 3 osmice, dnevnog, nedeljnog i god. odmora i tako u nedogled Položaj radnika je vraćen na nivo prvobitne akumulacije kapitala kapitalističkih zemalja.Sva ova nepravda koja se čimi radnicima, prolazi neprimećena, jer sindikati nemaju snagu(korumpirano rukovodstvo),poput nevladinih organizacija za zaštitu svega isvačega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna